Xerrades i distribució de detectors de fum entre el veïnat per evitar incendis a les llars

19/12/2016 – Protecció Civil Sant Adrià inicia una campanya que es perllongarà durant el 2017.

La setmana passada va tenir lloc la primera sessió de la campanya de sensibilització per a la prevenció d’accidents a la llar, organitzada per l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil Sant Adrià. El cicle inclou diverses xerrades que tindran lloc als diferents barris del municipi durant aquest any 2016 i al llarg del 2017, i el repartiment de detectors de fum entre la població de la ciutat.

 

El Centre Cultural Besòs va acollir una xerrada dirigida per bombers formadors de l’empresa CatRisc i el responsable de l’empresa SCI contra incendis, que va donar recomanacions d’ús i instal·lació dels detectors de fum.

 

Una de les persones destacades de la sessió va ser l’exbomber Rafa Olalla, afectat per una explosió de gas ocorreguda al barri del Fondo fa 10 anys. Olalla va explicar la seva història de superació després quedar cec i amb part de la cara desfigurada per la deflagració.

 

L’objectiu de la campanya és, d’una banda, informar la població, prioritzant els sectors més vulnerable com la gent gran, sobre les mesures que cal tenir en compte per evitar accidents domèstics i incendis a la llar; i, d’altra banda, donar a conèixer eines de seguretat per minimitzar el risc, com els detectors de fum.

 

Aquesta iniciativa està finançada per l’Obra social La Caixa i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure