Xavier Soley i el seu equip presenten la candidatura de CiU

29/04/2015 – El passat dissabte dia 25, a l'edifici Fiveller, CiU va dur a terme la presentació pública de l'equip de la candidatura que encapçala Xavier Soley a les municipals 2015. 

El passat dissabte dia 25, a l'edifici Fiveller, CiU va dur a terme la presentació pública de l'equip de la candidatura que encapçala Xavier Soley a les municipals 2015. La llista que acompanyarà l’actual regidor convergent aplega un ampli número d’independents, com ara antics líders locals de formacions tant oposades com ERC o el PP, Núria Arnau, la número ‘2’, o Salva Aragall, número ‘4’, que, juntament amb Xavier Lladó, tercer de l’equip, van intervenir a l’acte. 

 

Núria Arnau va destacar que, tant a ella com a Soley, els hagués agradat "poder presentar a Sant Adrià una llista conjunta amb ERC, una proposta que va ser finalment rebutjada pels republicans. Pel que fa a polítiques socials, Arnau va destacar "l'equiparació de les famílies monoparentals a les famílies nombroses als efectes de les bonificacions de taxes municipals, o la creació d'una ajuda complementària des del municipi per a les famílies que se'ls concedeix una beca menjador". 

 

En el seu torn, Xavi Lladó, fins fa poc coordinador local de la ANC, va explicar els motius pels quals des de l'ANC s'està donant suport a través de la presencia d'algun dels seus membres a les candidatures sobiranistes, com CiU i ERC. 

  

Salva Aragall va presentar els eixos del programa de CiU en matèria de mesures de suport a emprenedors i a petites i mitjanes empreses per a la creació de llocs de treball a la ciutat. Va fer especial referència a les mesures de dinamització comercial i a reclamar major suport per part de l'Ajuntament als paradistes del mercat davant la pròxima obertura, a primers de setembre, del nou mercat de Sant Adrià.

 

Per últim, Soley va anar presentant un per un la resta de membres de la llista, en la que destaquen noms ben coneguts com la pintora local Elvira Roqueta, el promotor del festival de jazz Marce Alvarez, o bé l'economista i president i cap de colla dels Castellers de Sant Adrià, Joel López Real. L’alcaldable va qualificar la candidatura de “gran equip, amb persones preparades, de procedència diversa i amb ganes de fer possible un canvi en el govern i en la manera de governar”. “Després de tants anys, el PSC i els seus socis d'ICV-EUiA s'han acomodat i se'ls han esgotat les idees i les ganes". 

 

Sense el suport d’UDC

 

La proposta de bastir un equip ben divers amb persones externes, però, no ha obtingut el suport de l’agrupació local d’UDC de Sant Adrià per discrepàncies amb la decisió de situar en els primers llocs a independents. Així doncs, la llista de CiU està composada per independents i militants de CDC.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure