Unesco porta l’energia verda a Sant Adrià

06/03/2014 – L'entitat va organitzar fa uns dies una tertúlia amb Som Energia, una cooperativa catalana que promulga un model energètic renovable i que ja compta amb 13.000 socis.

Unesco Sant Adrià, en una de les seves habituals tertúlies i en col·laboració amb el grup de solidaritat És l'hora!, va presentar fa uns dies la cooperativa Som Energia. Fundada el 2010 a Girona, aquesta entitat sense ànim de lucre compta ja amb la participació de més 13.000 socis que comparteixen l'objectiu de canviar el model energètic actual i treballar per assolir un model 100% renovable.

 

Després d'una breu presentació per emmarcar la situació actual del sector elèctric, el membre del grup local de la cooperativa a Badalona va exposar les línies fonamentals de treball de l'entitat: treball en l'àmbit de la producció i la comercialització d'energia elèctrica d'origen exclusivament renovable i la possibilitat, amb una senzilla gestió, de contractar el subministrament d'electricitat renovable a la llars, com ja ho fan prop de 12.000 famílies a Catalunya i moltes més a diversos països d'Europa.

 

El debat final va girar al voltant dels darrers canvis en la regulació del mercat elèctric i la força que podem tenir els consumidors amb les nostres decisions de compra i contractació.

 

Trobareu més informació sobre la cooperativa a la seva pàgina web:  http://www.somenergia.coop/.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure