Una iniciativa solidària proveeix a famílies sense recursos d’aliments frescos del mercat

15/07/2014 – Aldees Infantils SOS de Catalunya ha posat en marxa a Sant Adrià el projecte “Cistell Solidari”, una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i amb la col·laboració del Mercat Municipal.

Aldees Infantils SOS de Catalunya ha posat en marxa a Sant Adrià el projecte “Cistell Solidari”. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i amb la col·laboració del Mercat Municipal, té com a objectiu la distribució de productes frescos a famílies amb dificultats econòmiques i amb infants menors d’edat als que no poden procurar una alimentació saludable i equilibrada.

 

El centre obert d’Aldees Infantils a Sant Adrià és qui coordina la iniciativa i tria les famílies que se’n poden beneficiar. El Centre lliurarà uns tiquets a aquestes persones per valor d’1 € que podran bescanviar per productes frescos, a les parades del Mercat Municipal adherides a la campanya, en el dia i hora que s’hagi fixat.

 

Aldees Infantils, en el marc del seu programa d’enfortiment familiar, s’encarrega de la captació i el contacte amb les botigues. Per mitjà d’un equip de persones voluntàries, l’ONG passarà periòdicament a veure els comerciants per comprovar com està funcionant la campanya, recollir els possibles suggeriments i els tiquets que deixen les famílies per tal de retornar els diners corresponents als comerciants. Amb aquesta campanya, els comerços, a més de donar suport a una acció solidària se’n beneficiaran donant sortida als seus estocs de darrera hora i, a la llarga, obtenint possibles clients en un futur.

 

L’Ajuntament continuarà facilitant el desenvolupament d’iniciatives solidàries i de caire social a la ciutat, col·laborant amb altres entitats i promovent polítiques socials per tal de donar suport als col·lectius més desfavorits.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure