Trajana i Sant Gabriel reforcen el seu vincle

La EF Trajana – PB Sant Just i el CE Sant Gabriel, els dos clubs històrics formatius de la nostra ciutat, van mantenir una reunió a principi de mes per reforçar el seu vincle i recuperar la bona amistat institucional de temporades anterior.La presència d’ambdues directives i direccions esportives, juntament amb el regidor d’ Esports de Sant Adrià, Juan Carlos Ramos, van mantenir una cordial reunió on es van exposar diversos aspectes i possibles llaços de futur. 
Entre els diferents punts plantejats a la taula, destaca les invitacions recíproques als torneigs d’estiu que organitzen els dos clubs, i recuperar així una rivalitat sana i de ciutat.
Aquesta temporada, malauradament, no existeix gaire rivalitat a la gespa, més enllà de la coincidència en lliga dels equips ‘minis’ de Trajana i Sant Gabriel. La resta d’equips, disputen la seva temporada en diferents grups i no podem gaudir d’aquesta rivalitat de derbi que ens hauria d’agradar a tots per voler ‘imposar’ cadascú el seu nivell al camp i guanyar a l’equip veí, encara que després hi hagi un vincle positiu, tant institucional com esportiu. 
Al Municipal del Besòs desenvolupen els seus entrenaments diversos equips del ‘Santgra’.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,606SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure