Via Trajana celebra els seu 60è aniversari

25/10/13. El barri repassa la seva història aquest dissabte, amb un seguit d’activitats.


25/10/13. El creixement demogràfic de Sant Adrià a partir dels anys cinquanta va afavorir la creació de nous polígons d’habitatges, que s’estenien més enllà dels barris propers a les primeres fàbriques. El primer d’aquest polígons que es va construir a Sant Adrià a principis dels anys 50 va ser a la Verneda, i es va conèixer com la Via Trajana.

Eren blocs de poca alçada amb un pati o galeria interior i, com moltes de les construccions de baixa qualitat d’aquella època, van presentar amb el temps patologies de la construcció que van obligar, a principis dels anys 90, a iniciar el procés d’enderrocament dels vells blocs.

Ara es compleixen els 60 anys de la construcció de Via Trajana i, per aquest motiu, s’ha organitzat aquest dissabte una festa de celebració. Els actes començaran a les 10 del matí, amb la presentació dels 60è aniversari del barri i un seguir d’activitats infantils (xocolatada, jocs contemporanis, graffiti i animació). També es podrà visitar una exposició de fotografies que repassen la història del barri. L’acte clourà amb els parlaments dels representants polítics.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure