A Segona… I ara què?

07/05/2015 – El Sant Gabriel haurà de prendre decisions per tal d’organitzar una secció femenina que patirà canvis un cop confirmat el descens de categoria.

 

El descens a Segona Divisió que ha patit el primer equip del Sant Gabriel fa preveure un estiu mogut al Ruiz Casado. La pèrdua de la categoria arrossega al filial i al ‘C’ fins a Preferent i Primera, ja que dues plantilles d’un mateix club no poden coincidir en una mateixa lliga.

 

De cara a la temporada vinent, el club encara no té clar quina estructura tindrà el primer equip. Els responsables tècnics del Sant Gabriel es reuniran el pròxim diumenge per començar a planificar el curs 2015-2016.

 

Cal decidir si Toni Camacho continua al capdavant del grup, o bé si es dóna l’oportunitat a un altre dels tècnics dels equips de formació.

 

Pel que fa a les jugadores, a partir de la setmana vinent es començaran a establir contactes per veure quines de les futbolistes de la primera plantilla actual tindrien la intenció de continuar al Santgra.

 

El club té clar que hi haurà baixes, simplement perquè no poden retenir a cap jugadora que vulgui fitxar per qualsevol altre equip de Superlliga.

 

El guió ideal per la temporada vinent seria aconseguir l’ascens, però aquest hauria d’anar acompanyat d’una seguretat econòmica que ara mateix no es té. Si el Sant Gabriel s’hagués mantingut a la Superlliga, hauria estat quasi impossible que el club sortís a competir, a causa dels problemes econòmics que té l’entitat.

 

Des del club s’assegura que, si es torna a Primera, s’ha de poder fer “viatjant amb comoditat i oferint una retribució a les jugadores, com a mínim perquè jugar a futbol no els costi diners”.

 

Per tant, a banda de fer un bon any esportivament parlant, la pròxima temporada serà clau per tal d’aconseguir finançament. El Sant Gabriel mirarà d’estabilitzar la seva situació econòmica per, en un futur, poder tornar a la màxima categoria del futbol estatal amb garanties.

 

A falta de presentar uns últims documents, l’entitat està a l’espera de rebre una subvenció d’uns 20.000 euros, concedida per la Secretaria de l’Esport de la Generalitat.

 

Amb aquesta injecció de diners i amb la xifra recaptada al llarg d’aquesta temporada per la massa social, el Santgra podria pagar un gran percentatge del seu deute (més de 30.000 euros).

 

Un dels principals aspectes que el club vol aconseguir és que l’Ajuntament de Sant Adrià pagui tots els subministraments del Ruiz Casado. D’aquesta manera, el Sant Gabriel s’estalviaria una important suma de diners durant el pròxim any esportiu. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure