Sant Adrià suspèn el pagament del lloguer per als habitatges socials propietat de l’Ajuntament

 

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs acaba d'establir una moratòria en el pagament del lloguer per als habitatges socials de la seva propietat. La mesura es durà a terme a través de l'empresa municipal Pla de Besòs – Oficina Local d’Habitatge.  El Consorci del barri de la Mina ha adoptat la mateixa mesura i es preveu que beneficiï a unes 564 famílies en total (360 del Consorci i 204 del Pla Besòs i la majoria de la Mina).

 

La moratòria en el pagament del lloguer està prevista, inicialment, per al rebut del mes que ve i es preveu que el seu import es pugui prorratejar en els rebuts dels següents dotze mesos un cop acabi la situació d'excepcionalitat. La mesura assegura la protecció de famílies amb menys recursos davant la situació actual de crisi sanitària, reduint l'impacte econòmic que puguin tenir i garantint el seu dret a l'habitatge.

 

Si cal allargar aquestes mesures, més enllà del mes d'abril, l’Ajuntament detallarà el desplegament d'altres mesures per a la resta de mensualitats i la forma en que es fraccionaran els pagaments.

 

L'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, destaca el deure, des dels consistoris, "d'exercir protecció a la societat, especialment a la més vulnerable. Moltes d’aquestes vivendes es troben al barri de la Mina i de segur significarà un alleujament per a les mateixes, moltes d’elles en situacions de precarietat que cal auxiliar”.

 

La suspensió del pagament és automàtica, per tant, no cal que es sol·liciti.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure