Sant Adrià sorteja 22 horts urbans entre els majors de 60 anys

15/09/2014 -Per tal d’accedir al sorteig dels horts s’ha de tenir 60 anys o més, estar empadronat a Sant Adrià i presentar la sol·licitud normalitzada entre el 22 de setembre i el 17 d’octubre.

L’Ajuntament de Sant Adrià obre un nou període d’inscripció per accedir a horts urbans repartits arreu de la ciutat. Hi ha 22 parcel·les: 4 al passeig de la Pollancreda, i 18 a la Masia de Can Serra. Els horts urbans són una iniciativa destinada a la gent gran del municipi pensat com a programa de participació social i millora ambiental.

 

El projecte té com a objectius recuperar espais urbans per a l'ús públic, proporcionar a la gent gran un espai per conrear i adjudicar la cura d'aquest conreu, potenciar les relacions intergeneracionals, millorar la qualitat de vida i fomentar la participació i col·laboració dels ciutadans i ciutadanes en la millora ambiental.

 

Per tal d’accedir al sorteig dels horts s’ha de tenir 60 anys o més, estar empadronat a Sant Adrià i presentar la sol·licitud normalitzada entre el 22 de setembre i el 17 d’octubre. No tenen opció les persones que ja han fet ús d'una parcel·la en un altre sorteig. Un cop finalitzat el procés d’inscripció, les parcel·les seran adjudicades a través d’un sorteig públic, que es durà a terme el 17 de novembre a les 12 hores a la sala de plens. Els participants podran especificar si volen optar a una de les dues zones d’horts en particular o a totes dues.

 

Es farà pública la llista d'admesos el dia 28 d'octubre al tauler d'anuncis de l'Ajuntament. S'obrirà un termini de reclamacions a la mateixa OAC, del 28 d'octubre al 10 de novembre. La publicació de la llista definitiva serà el 12 novembre.

 

El reglament de règim intern i de funcionament dels horts urbans es podrà consultar a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure