Sant Adrià s’apunta a la Setmana de la Mobilitat un any més

22/09/2014 – L'Ajuntament s'ha adherit, com cada any, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i per aquest motiu es faran diferents activitats com la pedalada o la cursa de transports.

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema 'Fem el carrer més nostre', la setmana del 2014 proposa cercar noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular i fer ús d' un transport més sostenible, segur i saludable. Si canviem la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

 

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s'ha adherit, com cada any, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. I per aquest motiu es faran diferents activitats com la pedalada, la cursa de transports, la Mina camina, la visita a l'estació de control de la contaminació, etc. També es duran a terme altres mesures permanents com millorar la xarxa ciclista, noves regulacions del trànsit sobre circulació i aparcament, desenvolupament de plans de mobilitat urbana en cooperació amb agents locals i altres aspectes relacionats amb l'accessibilitat com la creació i ampliació de voreres tàctils, i llançament de plans de d'accessibilitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure