Sant Adrià premiarà els veïns, entitats i iniciatives més destacades de l’any

01/03/2017 – L'Ajuntament obre la convocatòria dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2017, que s'entregaran a finals del mes d'abril.

Amb la denominació Premis Ciutat de Sant Adrià de Besòs, l'Ajuntament vol reconèixer i guardonar un any més les iniciatives i les aportacions més significatives de persones físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.

 

Els premis no tenen dotació econòmica, sinó que es reconeix el treball i les trajectòries exemplars, tant de persones com d'organitzacions. Aquest 2017 s'entregaran 10 premis en diferents categories.

 

Els veïns i veïnes de Sant Adrià podran fer propostes de candidats a la categoria de Ciutadania. Les propostes seran valorades per una Comissió formada per representants d'associacions i seran elles les qui decidiran els premiats, tant en la categoria d'Associacions com en la de Ciutadania.

 

Al web municipal www.sant-adria.net es poden descarregar els models de presentació de candidatures i fer-les arribar per correu electrònic a pciutadana@sant-adria.net o presentar-les a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Al mateix web es pot omplir un formulari que directament s'enviarà a l'Ajuntament i la candidatura quedarà presentada. El termini per presentar una candidatura és fins al 6 de març (inclòs).

 

Publicació de candidatures acceptades, defensa i votació

Es publicaran totes les candidatures acceptades per la Comissió de Premis al web municipal el dia 20 de març. La defensa de les candidatures les portaran a terme les persones que han fet una proposta, en un acte que tindrà lloc el dia 28 de març. En el mateix acte, les entitats votaran les candidatures acceptades.

 

L'acte de lliurament dels premis és públic i obert a tota la ciutadania. Tindrà lloc el dia 30 d'abril, a les 12 hores, a la plaça de Guillermo Vidaña.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure