Sant Adrià premia els ciutadans i entitats més actives de l’any

26/04/2014 – Aquest diumenge tindrà lloc el lliurament dels VI Premis Ciutat de Sant Adrià a la plaça Guillermo Vidaña a partir de les 12 del migdia.

Aquest diumenge tindrà lloc el lliurament dels VI Premis Ciutat de Sant Adrià a la plaça Guillermo Vidaña (en cas de pluja es farà al complex Ricart), a partir de les 12 del migdia.

 

Aquests guardons són un reconeixement a persones i entitats de Sant Adrià que per la seva trajectòria o per les iniciatives (de caire cívic, social, solidari…) que han dut a terme han contribuït a millorar la ciutat.

 

Es lliuraran un total de tretze premis: quatre en la categoria de premi de l’alcalde; vuit en la categoria de premi de les associacions; i un en la categoria premi dels ciutadans.

 

Pel que fa al reconeixement de les associacions, es diferencien quatre àmbits: Esports i Lleure; Cultura; Societat Activa i Serveis als ciutadans, cadascun dels quals tindrà dos premis, un a una persona física i un a una entitat.

 

El premi dels ciutadans, que es va incorporar l’any passat per fer el procés més participatiu, és escollit entre els veïns i veïnes

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure