Sant Adrià posa en valor l’adopció animal i rebutja l’abandó un any més

24/04/2015 – Aquest dissabte, 25 d'abril,  se celebrarà la VII jornada per l'adopció i contra l'abandó animal, a la plaça de la Vila, amb activitats tant al matí com a la tarda.

Aquest dissabte, 25 d'abril, se celebrarà la VII jornada per l'adopció i contra l'abandó animal, a la plaça de la Vila, amb activitats tant al matí com a la tarda.

 

L'objectiu de la Jornada és sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes sobre el gran nombre d'animals que són abandonats pels seus propietaris i les conseqüències d’aquest comportament. També es vol informar a les persones que es plantegen tenir un animal sobre la possibilitat de l'adopció com una alternativa amb què es pot oferir una nova llar i una nova vida a un animal que ha patit per la irresponsabilitat d’una altra persona.

 

A la hornada hi seran presents diferents associacions protectores d'animals que volen donar a conèixer les seves tasques d'ajuda i suport per l'adopció i contra l'abandó animal, així com entitats institucionals com són el Centre Comarcal d'Atenció als Animals de Companyia (CCAAC) i la Secció de Salut Pública de l'Ajuntament.

 

Hi hauran diferents activitats com ara tallers infantils, demostració d'habilitat i obediència canina, desfilada dels animals en espera de ser adoptats a càrrec del CCAAC i desfilada d'animals acollits per les entitats protectores.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure