Sant Adrià impulsa el primer recompte de persones sense sostre del municipi

13/05/2016 – La iniciativa es durà a terme de forma simultánia a altres municipis com Barcelona o Badalona.

La propera setmana, de 23 h a 2 h, tindrà lloc a Sant Adrià de Besòs el primer recompte de persones sense llar, una iniciativa que també es farà a Barcelona, Badalona i altres municipis. Els participants es trobaran a les 22 h a la Sala de Plens, on hi seran l’alcalde, Joan Callau, i  la regidora de Benestar i Famílies, Filo Cañete, i on es donaran les pautes d’actuació a cada grup.

 

El recompte és una radiografia del nombre de persones que dormen a carrers, places i caixers  d’una ciutat, en una nit determinada. Per tant, no es registren  totes les persones de la zona que dormen al carrer habitualment, però és un mètode efectiu per mesurar l’abast del problema i analitzar l’evolució al cap d’un temps.

                                                

L’actuació, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i entitats de la ciutat, necessita la implicació i participació de voluntaris i voluntàries. Tothom hi és benvingut, ja que no cal tenir experiència prèvia de treball amb les persones sense sostre: ciutadans i ciutadanes, professionals de les entitats o ens del municipi vinculats a l’acció social, entitats socials o culturals, associacions de veïns, etc. L’únic requisit és disposar d’un telèfon mòbil i qui tingui ganes de participar-hi formarà part d’un grup d’entre 8 i 10 persones que pentinarà una zona del municipi. 

 

Les persones interessades han de trucar a l’Ajuntament, al tel. 93 381 20 04 (extensions 7029 o 7039) 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure