Sant Adrià, dins la Zona de Baixes Emissions de les Rondes

22/11/2017 – A partir de desembre, no es podrà circular si no es disposa de distintiu ambiental els dies d'episodis d'alta contaminació.

A partir de l’1 de desembre de 2017, si no es disposa de distintiu ambiental, durant els dies d’episodi d'alta contaminació no es podrà circular per Sant Adrià ni dins de la resta de municipis que formen part de la la Zona de Baixes Emissions Rondes. La localitat és un dels cinc municipis, entre ells Barcelona, que formen part d'aquesta àrea de restriccions, on, a partir del 2020, els vehicles sense aquest distintiu no hi podran circular cap dia laborable.

 

Un episodi d'alta contaminació atmosfèrica és una situació en què els nivells de contaminants de l’aire superen els límits establerts per la legislació i les recomanacions actuals. Les zones més afectades són les zones urbanes densament poblades. Per això, durant aquests episodis d’alta contaminació, que anunciaran els mitjans de comunicació i els ajuntaments, s'activaran restriccions de trànsit per als vehicles més contaminants.

 

S’aconsella que en cas d’episodis d’alta contaminació s’utilitzi el transport públic. Mentre duri l’episodi es podrà adquirir la T-Aire, un títol de transport multipersonal que permetrà realitzar dos viatges intermodals a un preu més econòmic que amb les targes habituals.

 

A més a més, per tal de potenciar un canvi d’hàbits de mobilitat, l’AMB i l’ATM ofereixen un nou títol de transport personal, la T-Verda, a canvi de desballestar un vehicle contaminant, que permet al seu titular fer viatges il·limitats i gratuïts durant tres anys en els transports integrats a les sis zones tarifàries de l'ATM.  

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure