Sant Adrià denuncia Adif per la falta de manteniment de les vies al seu pas per la ciutat

03/10/2014 – La denúncia es deguda als constants problemes de manteniment dels tancaments i la manca de  neteja dels terrenys per on circula el tren i, en especial, en el tram de l'avinguda Eduard Maristany.

Desprès de múltiples converses i reclamacions als responsables de l'empresa ADIF per a que mantingui en bones condicions les seves instal·lacions a Sant Adrià de Besòs, tant de l'estació de ferrocarril com de les zones de vies que discorren pel municipi, i davant el reiterat incompliment a aquests requeriments, el president de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament, José Luis Martínez, ha presentat aquesta setmana una denúncia contra l'empresa ADIF pels constants problemes de manteniment dels tancaments i la manca de  neteja dels terrenys esmentats per on circula el tren i, en especial, en el tram de l'avinguda Eduard Maristany.

 

Expedient de Disciplina Urbanística

El setembre de 2013 l'Ajuntament ja va procedir a tramitar l'expedient de disciplina urbanística que instava a ADIF a procedir ”a l'execució de la neteja i el correcte manteniment de l'espai ferroviari al terme municipal de Sant Adrià de Besòs  i a la reparació, substitució o rehabilitació de les tanques de protecció d'aquest espai”.

 

En no complir-se aquest requeriment el passat mes de març, l'Ajuntament va imposar a ADIF una  multa per incompliment injustificat de l'ordre abans esmentada. Un cop transcorreguts tots els terminis administratius, i atès que aquest incompliment de l'ordre d'execució provoca que hi hagi un increment progressiu de les deixalles acumulades al costat de les vies i el deteriorament progressiu de les tanques de protecció de les vies del tren, s'ha presentat la denúncia. Aquests fets provoquen greus problemes de salubritat, de la imatge del municipi i fins i tot de seguretat pel fàcil accés a les vies del tren.

 

L'Ajuntament va instal·lar tanques per impedir l'abocament de més residus

El passat mes de maig, l'Ajuntament va instal·lar unes tanques provisionals per tal d'impedir que s'aboquessin més residus en l'entorn de l'Estació  de Sant Adrià. Davant la situació de deixadesa de l'espai propietat d'ADIF i de la situació de les reixes de protecció, trencades en molts trams, que afavoreixen els comportaments incívics,  l'Ajuntament va instal·lar unes tanques provisionals per prevenir situacions de perill derivades de la degradació d'aquest terreny, com ara incendis provocats per l'acumulació de residus o accidents a les vies perquè la precarietat de les tanques facilita l'accés.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure