Sant Adrià contractarà 28 persones per a plans d’ocupació de sis mesos

09/02/2015 – Es preveu que el Programa comenci entre la segona quinzena del mes d'abril i la primera quinzena del mes de maig i dóna prioritat als aturats i aturades del municipi.

L'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, contractarà 28 persones aturades de Sant Adrià per dur a terme el Programa de suport a l'ocupació local 2015. Es preveu que el Programa comenci entre la segona quinzena del mes d'abril i la primera quinzena del mes de maig.

 

L'objectiu de l'Ajuntament és fer la màxima difusió  i donar transparència a la  convocatòria de contractació i a les seves bases, i per això tota la informació del procés s'anunciarà als mitjans d'informació municipals (revista Viure, web… etc. ) i en instal·lacions municipals com el SIOL (Servei d'Informació i Orientació Laboral).

 

Les persones que hi estiguin interessades podran presentar a l’ Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (OAC) una instància sol·licitant participar en la selecció, juntament amb fotocòpia del DNI o la targeta de residència amb permís de treball vigent, un currículum vitae, la demanda d'ocupació de l'Oficina de Treball de la Generalitat (targeta d’atur) i la titulació requerida, si s'escau.

 

Un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies, totes les persones que compleixin amb els requisits de participació, seran entrevistades per valorar les competències professionals. La selecció dels aspirants a llocs que tenen un requisit de titulació d'un nivell mínim, o superior, d'equivalència a un batxillerat finalitzarà en aquesta fase, sent la proposta de contractació per a les persones que obtinguin major puntuació.  Per a la resta de categories a cobrir i sempre que obtinguin la puntuació mínima entraran al sorteig que es realitzarà de forma pública.

 

Durant tot el procés de selecció el Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL) (Edifici Besòs) estarà a disposició de totes les persones aturades que hi estiguin interessades per a donar-los informació i resposta a les seves demandes.

 

Tal com queda reflectit a les bases, en la selecció es valorarà ser de Sant Adrià de Besòs, la capacitació professional, la polivalència i la disponibilitat, la motivació i pertànyer a algun o alguns dels següents col·lectius: dones, joves, aturats de llarga durada, famílies amb tos els membres a l'atur i  persones que no cobren prestació de subsidi. Restaran excloses les persones que hagin estat contractades per l'Ajuntament en Plans d'Ocupació en els darrers 3 anys i les que no tinguin una qualificació professional adequada.

 

La finalitat d'aquest programa està plantejada com una política activa d'ocupació adreçada a persones en situació d'atur amb l'objectiu que adquireixin l'experiència i competències necessàries perquè, posteriorment, puguin trobar feina. Es realitzaran actuacions de suport a diferents serveis municipals consistents en tasques de neteja i manteniment, administratives i de suport tècnic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure