Sant Adrià conclou les obres d’ordenació del barri del Besòs

20/02/2015 – La millora del carrer de Goya i del tram del carrer d’Argentina, des del carrer de Bernat Metge fins el tram d’unió amb carrer de Goya, ja és una realitat.

La millora del carrer de Goya i del tram del carrer d’Argentina, des del carrer de Bernat Metge fins el tram d’unió amb carrer de Goya, ja és una realitat. Amb aquesta actuació es tanca l’última fase d’ordenació dels espais públics del barri del Besòs que van començar el passat mes de setembre.

 

Les obres que s’han portat a terme són una continuació de la Fase 2, finalitzada l’any 2008, amb l’ objectiu de renovar tot l’espai interior entre els blocs d’habitatges del barri del Besòs. La inversió dels treballs serà de 524.690 euros, quasi un 24% per sota del preu inicial de licitació, que va ser de 834.000 euros.

 

Al carrer de Goya s’han reordenat els espais i s’han reorganitzat l’aparcament i la circulació de vehicles. També s’han introduït jardineres elevades que fan de barrera entre l’aparcament i l’espai del vianant.

 

A la zona sud, al carrer d’Argentina, l’espai s’ha organitzat a partir d’una rasant continua i una diferenciació dels paviments de calçada amb asfalt i de vorera amb panot. Per tal d’ordenar millor les zones d’aparcament, s’han mantingut els arbres existents que no afecten a la nova urbanització i s’han plantat de nous per reforçar les noves alineacions.

 

El model de reurbanització del carrer de Goya va ser escollit pels propis veïns i veïnes del barri, que, en la consulta ciutadana impulsada per l’Ajuntament i el Consell Municipal del Barri de Besòs l’any 2013, van votar que la reforma de Goya fos la mateixa que la dels altres carrers del barri. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure