Sant Adrià celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

09/10/13. La Taula de Salut Mental de l’Ajuntament ha organitzat per demà un seguit d’activitats per commemorar-lo.

09/10/13. La importància de fer valer els drets de les persones amb malaltia mental en moments de crisi econòmica com l’actual, en els que es tendeix a debilitar-los és el missatge que es vol transmetre aquest any pel Dia Mundial de la Salut Mental, que es commemora aquest dijous 10 d’octubre.

Per commemorar-lo, la Taula de salut mental de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs instal·larà, a la plaça de la Vila, un stand informatiu del serveis i les entitats de persones amb malaltia mental de Sant Adrià de Besòs i organitzarà una gimkana esportiva infantil. Hi participen l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord (Afammeban), el servei pre-laboral Bètula d’Afammeban, el Club Badiu d’Afammeban i el Projecte Accés del Consorci de la Mina, serveis que treballen per a la inserció socio-laboral de les persones amb malaltia mental.

Dins del mateix marc, s’ha inaugurat l’exposició de pintures a l’oli del Club Social Badiu-Afammeban, que es podrà veure al Centre Cultural Polidor fins al 4 de novembre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure