Sant Adrià amplia el termini de les subvencions per contractar aturats del municipi

23/10/2014 – L'objectiu és continuar creant llocs de treball fins a esgotar la dotació pressupostària de 302.850,90 euros; la iniciativa ja ha creat 35 llocs de treball.

 

En el marc del Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2014-2015 de l’AMB, l'Ajuntament va posar en marxa una iniciativa adreçada a empreses i autònoms i que pretén estimular la contractació de persones aturades del municipi. Fruit d'aquesta acció s'han creat fins ara 35 llocs de treball subvencionats i les primeres empreses en sol·licitar la subvenció han rebut el pagament de la primera bestreta del 40% del total de l'import atorgat.

 

A causa del gran nombre d'empreses que fins el 30 de setembre havien presentat sol·licitud de subvenció, i tenint en comte que moltes més s'han interessat en iniciar aquest procés, Sant Adrià ha aprovat una pròrroga del termini de sol·licitud fins el 15 de desembre de 2014. L'objectiu és continuar creant llocs de treball fins a esgotar la dotació pressupostària de 302.850,90 euros.

 

L'import de la subvenció dependrà de la jornada efectiva de treball, que haurà de ser igual o superior al 50% de l'establerta al conveni col·lectiu del sector i, en qualsevol cas, no podrà superar els 1.300 euros mensuals. A més, el projecte té l'objectiu d'acompanyar a les persones contractades a través d'un itinerari professional que inclou accions de formació i orientació, per tal de fomentar la reinserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure