Sant Adrià acull i dóna la benvinguda a nens visitants d’Algèria

08/07/2014 – La setmana passada van arribar a Sant Adrià cinc nens i nenes procedents dels campaments de refugiats sahrauís a Tindouf, a Algèria, dintre del projecte de cooperació Vacances en Pau 2014.

La setmana passada van arribar a Sant Adrià cinc nens i nenes procedents dels campaments de refugiats sahrauís a Tindouf, a Algèria, dintre del projecte de cooperació Vacances en Pau 2014. L'Ajuntament de Sant Adrià dóna suport a aquest projecte des de l'any 2006, i és l'entitat adrianenca Yalah, Solidaris amb el Poble Sahrauí, qui coordina des de llavors el projecte al municipi.

 

Per donar la benvinguda als nouvinguts, en companyia dels infants de Sant Adrià o de qualsevol part del món, s’ha organitzat una festa a la plaça de la Vila, aquest divendres 11 de juliol, a partir de les 18 hores. L’aigua i l’escuma estan garantides, a més de diversos jocs gegants de tipus familiar.

 

Aquest projecte, on famílies catalanes acullen durant els mesos de juliol i agost infants sahrauís, pretén donar-los la possibilitat de sortir durant uns dies de les condicions de vida extremes que pateixen a diari als campaments de refugiats on viuen, a més de poder gaudir de revisions mèdiques i d’una dieta equilibrada i nutrida al llarg d’aquests dos mesos d’estiu. Quan s’acaba de saber fa uns dies que el nombre de persones refugiades a tot el món és el més elevat des de la Segona Guerra Mundial, la situació d’aquesta població cada vegada s’agreuja més -en especial dels nens i nenes- a causa de les importants retallades de l’ajuda alimentària per part dels organismes internacionals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure