Reconeixement als ajuntaments catalans amb més inversió social

El passat dilluns, 13 de gener per la tarda, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, va tenir lloc l’acte de reconeixement de Municipi Excel·lent en Inversió en Serveis Socials 2018 que ha atorgat, als ajuntaments d’Esparreguera, Mollet, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet, l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials. 

 

A l’acte han estat presents, i han rebut també la distinció de ciutats amb més inversió social, els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i Sant Adrià del Besòs, Joan Callau, i la regidora de Serveis Socials d’Esparreguera, María Vallejo. El cinquè municipi amb excel·lència en inversió social a Catalunya durant el 2018 va ser Sabadell. Joan Callau ha destacat, durant l'acte, la gran feina que s'ha fet des dels Ajuntaments, especialment a partir de la crisi del 2008, on "l'Ajuntament va fer una aposta clara pels Serveis Socials, la Promoció Econòmica i l'Educació".

 

Durant l’acte, també s’ha dut a terme la conferència Serveis Socials, el valor de la proximitat, a càrrec de Gustavo García, responsable d’Estudis i Publicacions de l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials.

 

És el quart any que l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials analitza els pressupostos que han dedicat els ajuntaments a Serveis Socials i Promoció Social. En el seu informe examina determinats criteris d’inversió social, i qualifica als ajuntaments en tres categories: excel·lents (28), precaris (34) i pobres (38). Només el 7,3% dels ajuntaments analitzats (385) compleixen els criteris d’excel·lència.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure