PxC estudia demandar el govern de Sant Adrià per no donar explicacions per no convocar el ple de maig

29/5/2013. «Seria un autèntic escàndol que el govern de la ciutat patís una paràlisi per culpa dels problemes interns del PSC i de la coalició de govern entre socialistes i neocomunistes», apunta l’edil d’aquesta formació política xenòfoba

Avui ha estat el darrer dimecres del mes de maig, i dilluns, darrer dilluns de mes, hauria d’haver-se celebrat el ple ordinari corresponent al mes de maig. Fonts de l’Ajuntament consultades per aquest diari han explicat que la no convocatoria d’aquest ple es deuria al fet que des del govern municipal no s’ha fet entrar a secretaria municipal cap punt o tema a tractar, fet pel qual és impossible celebrar aquesta sessió.

Aquest fet, força sorprenent en qualsevol ajuntament -però que a Sant Adrià no és el primer cop que passa-, també ha despertat les sospites i la indignació de PxC. En aquest sentit, Mentxu Martí, l’edil adrianenca d’aquesta formació xenófoba, ha anunciat que estudiarà anar a la via judicial per «pressumptes irregularitats» en no convocar-se «sense cap mena d’explicació» el ple de maig. «A data d’avui encara no se m’ha donat cap raó ni notificat oficialment, com regidora electa que sóc, d’aquest incompliment del cartipàs municipal. Estem davant d’una, com a mínim, irregularitat», ha opinat Martí, que apunta als «problemes i baralles internes, que s’han pogut veure públicament en aquestos mesos, dintre del PSC local i entre els 2 partits de l’equip de govern» com a causa de la no celebració del ple ordinari de maig, on «entre d’altres temes importants s’havia de debatre sobre les hipoteques i els desnonaments».

PxC creu que seria «un autèntic escàndol» que el govern de la ciutat patís «una paràlisi per culpa dels problemes interns del PSC i de la coalició de govern entre socialistes i neocomunistes». Que seria «vergonyós que els interessos partidistes i particulars d’aquests dos partits s’anteposessin a l’acció de govern i al bé comú del poble, per un repartiment de quotes de poder i influencia» i que «aquest és un consistori sense rumb, ni pols ni timoner, del que cadascú va a la seva». La formació política ha presentat una instància a l’ajuntament «per què se’ns informi oficialment del per què d’aquesta vulneració de les normatives municipals que suposa la no convocatòria, en el temps i forma degut, del ple ordinari. Encara que les raons ja s’intueixen». Martí conclou que «de no donar-nos explicacions d’aquesta irregularitat plantejarem en seu judicial, via contenciós administratiu, aquesta possible infracció».

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure