Punt de tranquil·litat (1-1)

12/03/2017 – El Sant Gabriel empata a Pallejà per deixar quasi enllestida la salvació i ja encadena dos mesos sense perdre.

Si res no canvia de forma dràstica, el Sant Gabriel continuarà jugant a la Segona Divisió Femenina la temporada vinent. El conjunt de Carlos Romero, sisè del grup III amb 33 punts, sumava a Pallejà un empat que li deixa la salvació gairebé enllestida.

La formació adrianenca acumula set jornades sense conèixer la derrota i és a 14 punts del descens quan només en resten 15 per disputar-se. Al Baix Llobregat, el Santgra podria frenar a un adversari que venia d’encadenar dos triomfs.

En els compassos inicials del xoc, la possessió estaria dominada per les visitants. Al Sant Gabriel, això sí, li mancaria la profunditat necessària per accelerar en el moment just i trencar les línies del seu rival.

El primer gol del xoc no arribaria fins al 53’, sent Ibra l’encarregada de transformar una gran jugada per banda de Manau en el 0 a 1 (0-1). La davantera feia un retall a l’interior de l’àrea i posava la pilota lluny de l’abast de la portera local.

Després d’avançar-se el Santgra perdria bona part del control del partit, circumstància aprofitava pel Pallejà a l’hora de buscar la igualada. Aquesta arribava en una pilota llarga concedida en una pèrdua al mig del camp (1-1).

L’empat s’hauria pogut desfer en els últims cinc minuts, tram del xoc on el Sant Gabriel demostraria molta més ambició. Les adrianenques gaudirien de tres ocasions molt clares per guanyar, però dues aturades de la portera del Pallejà evitarien el 1 a 2.

Molet tindria la més clara, però la seva rematada no aniria capa  dins. Fent un balanç el fred, el punt és bo ja que permet a l’equip de Romero continuar en bona dinàmica.