Protecció Civil organitza una sessió sobre prevenció d’accidents i focs domèstics

16/04/2015 – La sessió, que tindrà lloc al Casal de Cultura,  estarà dirigida per Cat Risc Bombers i comptarà amb la col·laboració especial de Rafa Olalla, exbomber supervivent de l’explosió de gas que va tenir lloc l’any 2006 a Santa Coloma de Gramenet.

Protecció Civil Sant Adrià de Besòs organitza aquest proper dijous 16 d’abril, a les 19 h, una jornada de prevenció d’accidents domèstics. La sessió, que tindrà lloc al Casal de Cultura (c. de la Mare de Déu del Carme, 22),  estarà dirigida per Cat Risc Bombers i comptarà amb la col·laboració especial de Rafa Olalla, exbomber supervivent de l’explosió de gas que va tenir lloc l’any 2006 a Santa Coloma de Gramenet.

 

La Jornada, oberta a tothom, inclourà consells de seguretat a la llar, mesures de prevenció i autoprotecció, i tractarà temes com els elements de risc a la cuina, com actuar si hi ha foc a l’habitatge o fum a l’escala, etc. L’objectiu és sensibilitzar als ciutadans i ciutadanes difondre pautes de prevenció dels accidents domèstics més  freqüents que malauradament moltes vegades deriven en incendis en els habitatges i amb víctimes mortals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure