Porta oberta a la instal·lació d’un gran supermercat a Via Trajana

02/11/2016 – L'Ajuntament votarà una modificació del PGM perquè es pugui encabir un gran supermercat a la planta baixa de l'hipotètic edifici que es construís.

Es tractava d'un rumor o una hipotètica possibilita que corria a la ciutat des de fa uns mesos, i que sembla guanyar força amb el pas de les setmanes. El barri de Via Trajana podria acollir en un futur un gran supermercat al solar que queda per edificar a la cantonada entre la rambla Guipúscoa i l'avinguda Ferrocarril, una de les darreres pastilles del barri que completaria el seu desenvolupament urbanístic.

 

El proper Ple municipal debatrà i votarà una modificació del Pla General Metropolità perquè la planta baixa del futur edifici sigui un gran supermercat. Encara que algunes fonts apunten a la cadena Mercadona, ni la pròpia empresa ni des de l'Ajuntament, on subratllen que la iniciativa és molt embrionària, confirmen aquest extrem. En qualsevol cas, sí hi hauria diferents operadors interessats.

 

La instal·lació d'una superfície d'aquestes característiques dinamitzaria l'activitat al barri, on la quantitat de petits negocis i comerços és molt baixa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure