Part de la recaptació de dos concerts al Liceu anirà a parar al Casal Infantil La Mina

21/10/2014 – Es tracta del cicle Músiques Sensibles, un festival que porta al teatre veus emergents del panorama musical català i que serveix per a recaptar fons que es destinen a diferents projectes socials.

Amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència a la ciutat de Barcelona i rodalies, aquests mesos de novembre i desembre tindrà lloc la segona edició del  cicle Músiques Sensibles, una iniciativa destinada a ajudar a entitats sense ànim de lucre a fer realitat alguns dels seus projectes socials.

 

El certamen porta a la Sala el Foyer del Gran Teatre del Liceu una programació de concerts molt acurada de la mà de les veus més emergents del panorama català i de la música actual, com ara Rozalén, Joana Serrat, Ramon Mirabet o Illa Carolina, entre altres.

 

El punt especial d’aquest festival és que el 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a les entitats beneficiàries que treballen en diversos camps de l’acció social, entre les quals, enguany, es troba l’Associació Casal Infantil La Mina. La desena part de la recaptació de dos dels concerts, més concretament, els de Rozalén i Joana Serrat (7 i 15 de novembre) anirà a parar a mans de l’entitat adrianenca, que invertirà els recursos en el projecte ‘Un patio digno para jugar’.

 

“Volem comptar amb la col·laboració dels veïns i veïnes del barri i altres entitats per tal de dissenyar el futur espai obert, segur i tranquil on poder jugar i realitzar altres activitats comunitàries”, explica el centre.

 

Recordem que el Casal Infantil La Mina, creat als anys 80, és una de les associacions més actives del teixit social del barri i promou la infància a través de l’acció amb els nens, les seves famílies i la comunitat. Atén diàriament a un grup de 60 infants, de 3 a 12 anys, en situació de risc i dóna recolzament a les seves famílies.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure