Oxigen Salud s’uneix al projecte del Sant Gabriel

23/10/2014 – L’empresa sanitària dedicada al subministrament de material per tractar malalties respiratòries i d’assistència als pacients serà el nou patrocinador principal del club.

 

El primer equip del Sant Gabriel té un nou patrocinador. Dies després de formalitzar l’acord amb l’empresa Sercotel Hoteles, el club adrianenc ha tancat un contracte de col·laboració amb una nova entitat.

 

Es tracta d’Oxigen Salud, empresa pionera en el tractament de malalties respiratòries. L’acord entre el Sant Gabriel i Oxigen Salud es va formalitzar ahir. Jordi Blanco Alaber i Sergio Blanco Alaber, representants d’Oxigen Salud, i diversos representants de la directiva del Sant Gabriel van estampar les seves signatures per un acord que durarà durant tota la temporada 2014-2015.

 

D’aquesta manera, el primer equip del Sant Gabriel durà a la part central de la samarreta el logotip d’Oxigen Salud en totes les competicions que disputi aquesta temporada: partits de lliga, fase final de la Copa de la Reina (si l’equip es classifiqués), torneigs, etcètera. A canvi, el Santgra rebrà una contraprestació econòmica de 3.300 euros.

 

Oxigen Salud va néixer a principis de la dècada dels 70 amb la missió de subministrar oxigen medicinal comprimit a domicili als pacients amb malalties respiratòries cròniques.

 

Com a conseqüència de l'avenç tecnològic del sector, a mitjans dels anys 80 Oxigen Salud va ampliar considerablement la seva cartera de productes i teràpies, fins a consolidar-se com un referent en tractaments a domicili.

 

Actualment Oxigen Salud ofereix assistència de teràpies respiratòries domiciliàries a més de 20.000 pacients. L'empresa també subministra equips d'electromedicina i gasos medicinals a hospitals i centres sanitaris.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure