Nens i avis estrenyen llaços a l’hort urbà de l’associació Barnabitas

24/01/2014 – Els infants de l'Associació Juvenil Barnabitas van passar la tarda al seu hort urbà amb els avis i àvies de la Residència Mossèn Anton.

Ahir a la tarda, els infants de l'Associació Juvenil Barnabitas van passar la tarda al seu hort urbà amb els avis i àvies de la Residència Mossèn Anton per celebrar que celebrar que el projecte de l’hort intergeneracional, presentat per la Residència, va guanyar fa unes setmanes el premi a la millora i el benestar i qualitat de vida de l’Associació Catalana de Rrecursos Assistencials.

 

Petits i grans van treballar en parelles les diferents verdures, fruites i eines que fan servir pel conreu a través del joc del bingo solidari. L’objectiu de l’activitat? Reforçar la relació intergeneracional i les habilitats socials i personals, com ara l’empatia, la cooperación, el respecte i el compromís, expliquen des de l’entitat juvenil.

 

La trobada va comptar amb la presència de diferents personalitats polítiques, com per exemple la 1ª tinent d’alcalde de Sant Adrià, Isabel Marcuello, i la regidora de Serveis Socials, Loli Ocaña

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure