NEINOR es compromet amb l’Ajuntament de Sant Adrià a limitar els pisos turístics

El conseller delegat de NEINOR HOMES S.A., Juan Velayos, s’ha compromès en una reunió amb l’alcalde Joan Callau a incloure en els Estatuts de les Comunitats de propietaris de les futures promocions a Sant Adrià una prohibició expressa a la utilització dels habitatges per desenvolupar activitats com a pisos turístics. 
Aquest compromís afecta qualsevol promoció que aquesta empresa i les seves societats filials realitzin a Sant Adrià de Besòs i la mesura s’aplicarà a les promocions R-9, R-1 i R-15 en tramitació de llicència, situades al barri de La Catalana. 
En conseqüència, a partir d’ara, en les promocions de l’empresa NEINOR i de les companyies filials de la mateixa que es realitzin a Sant Adrià, s’inclourà una clàusula en els estatuts de les Comunitats de Propietaris prohibint aquesta activitat. 
L’ordenança municipal reguladora dels habitatges d’ús turístic a Sant Adrià regula l’exercici, el respecte i la garantia i protecció dels drets dels ciutadans i ciutadanes, i tipifica les conductes que derivades de la utilització d’habitatges turístics puguin afectar a la vida en comunitat, conculcant aquests drets. Aquesta ordenança estableix un seguit de condicions per aquests tipus d’activitat i atorga als estatuts de les comunitats de propietaris la decisió sobre si es prohibeix o no aquesta activitat. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure