Milers de persones han celebrat els 25 anys d’Adrilàndia

 

El 25é aniversari d’Adrilàndia els dies 3 i 4 de gener ha estat, segons l’Ajuntament, tot un èxit, “amb una valoració totalment positiva, sense cap incident a destacar”, ha assegurat a aquest Diari l’Anna Calero, tècnica d’Infància i Joventut.

 

Aquest any s'han ofertat un total de 41 activitats diferents, 23 de les quals ho han estat per entitats del municipi. Com una altra novetat, a més, s'ha comptat amb la participació de diverses entitats noves, essent una d'elles un grup d'estudiants de l’UPC, l’entitat PUCRA, que van organitzar una activitat de làser per als públic jove. Les famílies, l’altra públic assistent a aquestes jornades, també van poder gaudir d'un conta-contes de Titelles amb la companyia La Closca i un espectacle d'animació amb el grup Ambauka.

 

“Hem estat pioners en aquesta activitat”

 

El Fermín Rodríguez, Cap del servei de Ciutadania i Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Sant Adrià, destacava en unes declaracions el fet d’haver estat el primer municipi que organitzava unes activitats com aquestes, dirigides a tots els públics: “Som pioners perquè al voltant no hi havia res com això, tret del Saló de la Infància de Barcelona on també ens vam emmirallar”. A més, el Fermín també explicava els orígens d’Adrilàndia, que va començar amb un objectiu “modest” com era el d’apropar les entitats adrianenques a la ciutadania i que, any rere any, es va anar arrelant. “A dia d’avui, és un espai tranquil, valorat en el seu entorn que ofereix comoditat. L’ampliació d’espais també és important, ja que compten amb el Poliesportiu Ricart, el Polidor i el pati de l’escola Sant Gabriel”, explicava el Fermín.

 

Segons dades de l’Ajuntament, Adrilàndia ha comptat enguany amb la presència de 1800 persones en cada torn, una xifra que continua augmentant i destaca Sant Adrià com a ciutat amiga de la infància i de la joventut que atreu persones del voltant de Catalunya.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure