Més d’una vintena de colles de diables ‘envaeixen’ Sant Adrià

21/02/2014 – Aquest dissabte Sant Adrià acull la 28ª Trobada de colles de la coordinadora de diables i bestiari de foc de Barcelona 2014.

Aquest dissabte Sant Adrià acull la 28ª Trobada de colles de la coordinadora de diables i bestiari de foc de Barcelona 2014. La reunió aplegarà més de 24 colles de Barcelona i l’àrea metropolitana.

 

Les activitats començaran al matí amb quatre xerrades de formació pels diables i tabalers de les colles, a la Biblioteca de Sant Adrià.

 

A la tarda, la plaça de la Vila serà l’escenari de tot un ventall de tallers del món dels diables per als membres de les colles, organitzats per entitats membres de la Coordinadora (Repúbli-K de l’Aven i Sucspirart). Serà un espai d’intercanvi de coneixements i d’idees. Hi haurà tallers de malabars i percussió corporal per a petits (acompanyats d’un adult) i tallers de malabars de foc, escopir foc i percussió corporal per a diables i tabalers majors de 18 anys.

 

A la nit, l’espectacle continuarà a la plaça de la Vila amb la Tabalada i Cremada, amb lluïment final i encesa de la Bengala Solidària, amb la qual els donatius recollits aniran destinats al Menjador Social de Sant Adrià de Besòs, i un concert fi de festa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure