L’H14 integra Sant Adrià dins la nova xarxa ortogonal de bus de la TMB

23/09/2014 – Des del passat dilluns 15 de setembre, el nou autobús H14 dóna servei a la ciutat de Sant Adrià i creua transversalment Barcelona, des del Besòs fins a l’estació de metro de Paral·lel.

Des del passat dilluns 15 de setembre, el nou autobús H14 dóna servei a la ciutat de Sant Adrià i creua transversalment Barcelona, des del Besòs fins a l’estació de metro de Paral·lel, passant pel Poblenou. Després de creuar el riu per Cristòbal de Moura, la línia  s’endinsa al municipi adrianenc, on tindrà la terminal d’origen i final a l’avinguda de la Platja.

 
La primera part del recorregut, de Paral·lel al Pla del Palau, és idèntica al recorregut actual de la H16. Després de la variant per l’avinguda del Marquès de l’Argentera i el passeig Picasso, segueix l’itinerari de l’antiga línia 141 (Av. Mistal – Barri del Besòs), la qual substitueix juntament amb la nova H16. També substitueix la 142 (La Pau – Sant Adrià).

 
El seu recorregut tavessa sis àrees d’intercanvi, en què connecta amb les línies verticals V15, V17, V21 i V27, amb l’horitzontal H16 i amb la diagonal D20. Circula amb vehicles estàndard a intervals de 5-8 minuts els dies feiners entre les 7 i les 21 hores. La línia, de 9,7 quilòmetres de longitud (anada), disposa de 53 parades. La posada en marxa s’ha desenvolupat amb tota normalitat aquests primers dies, segons la TMB. Entre el 5 i 20 de setembre, a més, la companyia de transports ha mobilitzat informadors a moltes de les seves parades per esvair els dubtes dels usuaris.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure