L’estació de metro de Verneda cedeix un espai per promocionar els 10 anys del MhiC

09/05/2014 – L’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i  el director de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB i de la Fundació TMB, Santiago Torres, han signat un conveni de col·laboració pel qual l’empresa de transports cedeix gratuïtament un espai a les andanes de l’estació.

L’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i  el director de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB i de la Fundació TMB, Santiago Torres, han signat un conveni de col·laboració pel qual l’empresa de transports cedeix gratuïtament un espai a les andanes de l’estació de Verneda de la L2 per col·locar uns vinils sobre el contingut del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC), des d’aquest mes de maig fins a finals d’aquest any 2014.

 

TMB proporcionarà el suport material i logístic (corrent elèctric, climatització, il·luminació i servei de neteja); i col·laborarà en el procés de muntatge i desmuntatge i també en la difusió de l’esdeveniment.

 

Aquesta activitat forma part del programa “10 anys del MHIC” que va començar el passat mes de març i que es desenvoluparà fins a finals d’aquest any.

 

El ventall d’actes és variat  (exposicions, diàlegs, tallers….) i té una doble vessant: d’una banda, la reflexió sobre el fet migratori des d’una perspectiva global i, de l’altra, una mirada més local que tractarà sobre la interculturalitat de Sant Adrià.

 

La proposta dels “10 anys del MHIC”, té un doble objectiu: el primer, homenatjar a tots aquells agents implicats en el procés de creació i consolidació del Museu durant aquests anys (entitats, espais locals, escoles, universitats, institucions nacionals i internacionals i ciutadans anònims); el segon, apropar el Museu a la societat adrianenca perquè el reconeguin com un espai propi que reflexa la identitat de la ciutat. Perquè Sant Adrià és un mosaic de cultures, model de tolerància i convivència.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure