L’escriptor i periodista Rafael Vila-Sanjuán participa dels 10 anys del MhiC

29/04/2014 – L’escriptor i periodista Rafael Vila-Sanjuán donarà la conferencia Els nouvinguts: una porta al futur, al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC).

L’escriptor i periodista Rafael Vila-Sanjuán donarà la conferencia Els nouvinguts: una porta al futur, al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC). Aquesta xerrada que tindrà lloc avui dimarts, a partir de les set de la tarda, s’emmarca en la programació dels “10 anys del MhiC”.

 

Les activitats dels 10 anys del MhiC, van començar el mes de març i es desenvoluparan al llarg de tot l’any per celebrar l’aniversari d’aquest equipament.

 

El ventall d’activitats és variat  (exposicions, diàlegs, tallers….) i té una doble vessant: d’una banda, la reflexió sobre el fet migratori des d’ una perspectiva global i, de l’altra, una mirada més local que tracta sobre la interculturalitat de Sant Adrià.

 

La proposta dels 10 anys del MHIC, té dos objectius: el primer, homenatjar a tots aquells agents implicats en el procés de creació i consolidació del Museu durant aquests anys (entitats, espais locals, escoles, universitats, institucions nacionals i internacionals i ciutadans anònims); el segon, apropar el Museu a la societat adrianenca perquè el reconeguin com un espai propi que reflexa la identitat de la ciutat. Perquè Sant Adrià és un mosaic de cultures, model de tolerància i convivència.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure