Les policies de Sant Adrià, Badalona i Mossos es coordinen davant l’alerta terrorista

03/07/2015 – Comandaments de la Guàrdia Urbana de Badalona, de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i dels Mossos d’Esquadra d’aquests dos municipis s’han reunit aquesta setmana amb l’objectiu d’establir nous sistemes de coordinació. 

Comandaments de la Guàrdia Urbana de Badalona, de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i dels Mossos d’Esquadra d’aquests dos municipis s’han reunit aquesta setmana amb l’objectiu d’establir nous sistemes de coordinació. El primer dels objectius marcats és millorar les estratègies de coordinació i col·laboració policial davant de l’augment del nivell d’alerta terrorista a tot l’Estat, que ara és de nivell 4 sobre una escala de 5.

 

En aquest sentit, els responsables d’aquests cossos han repassat les mesures pertinents a seguir per garantir la seguretat dels ciutadans, dels edificis públics, dels treballadors de les diferents administracions i de les estructures estratègiques situades en els dos municipis. També han acordat fer un seguiment de totes aquestes actuacions de manera coordinada i conjunta. En aquest sentit es posaran en marxa nous sistemes de coordinació entre els comandaments operatius dels diferents cossos i s’establiran mecanismes d’actualització de la informació de forma periòdica.

 

La reunió va servir per homogeneitzar la formació i la informació dels efectius dels tres cossos, especialment en la detecció de possibles radicalismes, a més de fer tasques de prevenció en matèria de seguretat ciutadana. També va ser útil per analitzar la coordinació del efectius policials dels dos municipis per garantir la seguretat durant els mesos d’estiu.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,606SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure