Les obres del carrer València arriben a la recta final després de tres mesos

21/03/2015 – La reurbanització del carrer València ha tingut un cost de 335.025 €; només resten pendents els treballs de connexió per soterrar les vies de subministrament elèctric.

La reurbanització del carrer de València, al barri de Sant Joan Baptista, ja és gairebé una realitat. Després d’uns tres mesos d’obres, els vehicles ja hi poden circular i només resten pendents els treballs de connexió que ha de dur a terme ENDESA i que permetrà canviar el subministrament de baixa tensió, que actualment és aeri, i connectar-lo a la xarxa soterrada que s’ha fet durant l’obra. És per aquesta raó que en les voreres s’han deixat alguns trams coberts provisionalment per facilitar la mobilitat dels vianants. Un cop ENDESA faci aquests treballs es retirarà tot el traçat aeri de la instal·lació elèctrica  i s’acabaran de realitzar les obres necessàries en aquests trams, per tal de deixar la urbanització completament enllestida.

 

Amb aquesta actuació s’ assoleix un espai més equilibrat per a vehicles i vianants i un carrer més endreçat i visualment més net.  La intervenció ha inclòs l’ampliació de les voreres, que ha generat un espai més ample i agradable per als vianants i que s’ha conciliat amb un carril de circulació i aparcament a una banda, i la renovació i ordenació de les instal·lacions dels elements que integren el   carrer: el soterrament de les xarxes de baixa tensió i enllumenat; la renovació de la xarxa d’aigua potable i el clavegueram i la incorporació de nou mobiliari urbà, incloent-t’hi dues jardineres en el costat del carrer reservat a estacionament.

 

La reurbanització del carrer València ha tingut un cost de 335.025 € i ha estat promoguda i finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Aquesta és la primera intervenció que s’ha finalitzat del pla de reurbanització dels carrers situats entre Mare de Déu del Carme i l’avinguda de la Platja, al barri de Sant Joan Baptista, que es desenvoluparà al llarg dels propers anys.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure