Les campanyes de recollida d’aliments i joguines solidàries arriben a més de 500 famílies

23/01/2015 – Moltes entitats i particulars han participat en la recollida d'aliments i en la recollida i repartiment de joguines promoguda per la Creu Roja aquest Nadal.

Un any més els ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià han demostrat la seva solidaritat cap a aquelles famílies de la ciutat que estan passant per moments difícils. Moltes entitats i particulars han participat en la recollida d'aliments i en la recollida i repartiment de joguines promoguda per la Creu Roja.

 

Pel que fa al programa d'aliments solidaris aquest any s'han atès 388 famílies, amb un total de 1434 persones beneficiàries. Pel que fa a la recollida de joguines s'han repartit joguines a 318 nens i nenes, d'entre zero i dotze anys, de 168 famílies en total.

 

Els participants en aquestes campanyes han estat:

 

Consell Municipal de les Dones, Associació de Veïns i Veïnes del Besòs, Centre Cultural Besòs, Associació Juvenil Barnabitas, Grup de comerciants de l'av. de Catalunya, Hermandad Rociera  Virgen de las Rocinas; IES Manuel Vázquez Montalbán, Associació de Dones Bienvenidas, Gimesport, Club Esportiu UBSA, Agrupació Socialista de Sant Adrià, Bar Suau, grups participants al Festival Rock Solidari, assistents a Adrilàndia i  Voluntaris i voluntàries de la Creu Roja

 

Les activitats organitzades per recollir joguines durant aquest Nadal han estat les següents:

  

Concert de rock solidari ofert pels grups de la ciutat al Casal de Cultura (150  joguines)

Sopar solidari organitzat pel PSC (70 joguines)

Mercat solidari del Centre Cultural Besòs a la plaça Josep Tarradellas, (120 euros en metàl·lic que es van lliurar a Creu Roja per a la compra de joguines)

Partit de bàsquet entre els veterans de l'UBSA i els veterans del Joventut, al poliesportiu Ricart (200 joguines i 300 euros en metàl·lic donats a Creu Roja per la compra de joguines)

Trivial solidari Desafiament Suau, organitzat pel bar Suau (170 joguines) 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure