Les activitats al Polidor del segon trimestre giraran entorn a la cultura urbana

19/03/2015 – Durant el segon trimestre del 2015, la cultura urbana serà la protagonista de moltes de les activitats que es programen al Polidor. Tallers, xerrades, exposicions, nitjous i la festa de cloenda, tot girarà entorn a la cultura urbana.

 

Durant el segon trimestre del 2015, la cultura urbana serà la protagonista de moltes de les activitats que es programen al Polidor. Tallers, xerrades, exposicions, nitjous i la festa de cloenda, tot girarà entorn a la cultura urbana.

 

A partir del dia 7 d´abril  s'obrirà el procés d'inscripció per als nous tallers que s'afegiran als ja habituals de guitarra I i II i  al taller "Speakeasy" (conversa en anglès). Aquestes activitats, que constaran de sis sessions, tindran lloc durant el mes de maig i la primera quinzena de juny. Per inscriure-us cal passar pel Centre Polidor per emplenar la sol·licitud, enviar un mail o posar-se en contacte amb el centre per les xarxes socials.
 

Tallers
– Breakdance

– Còmic

-“Tunejar” skates (necesari tenir skate)
– Graffiti

Exposició: "Fotografies del FAC" al EXPO.spai

 

Festa final:

El dissabte 13 de juny se celebrarà la festa de cloenda del trimestre, amb la "III Jornada d'art urbà a la 930 ", un esdeveniment amb un ampli ventall d’actuacions com ara concerts, balls, pintada de grafitis, batalla de galls de hip hop, skates… Els participants en els tallers tindran un protagonisme especial en aquesta jornada.

 

Altres activitats durant el mes d’abril

Conjuntament amb les activitats de cultura urbana també trobareu d’altres per fer durant aquest mes d’abril:

*Taller gratuït de l'assessoria de treball dins la campanya Treball de Temporada "on pots buscar feina a l'estiu". Dimarts 14 d´abril, a les 18h.

*Taller gratuït de l'assessoria de mobilitat europea " 10 formes de viatjar a l'estranger sense gastar molts diners ". Dijous 30 d´abril, a les 18h

*Taller gratuït d'anglès nivell intermedi tots els dijous, a les 18h

*Taller de Speakeasy tots els dimecres, a les 19h

*Taller gratuït de guitarra tots els dimarts, a les 18 h (nivell I) i els dijous, a les 18 h (nivell II)  

*Exposició "Violència masclista en la parella: desmuntem mites?", fins el 17 d'abril a la sala Polivalent

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure