L’entitat ASSA convoca la ciutadania a pintar un mural expressiu a Via Trajana

10/7/2013. Serà dissabte al matí i la proposta vol que els participants expressin amb total llibertat les seves emocions a través de la creació d’una pintura mural col·lectiva

Aquest dissabte 13 de juliol a les 11:00 hores l’entitat ASSA organtiza al CEE Nostra Senyora de l’Esperança de Sant Adrià organitza, amb la col·laboració de la regidoria del barri de Via Trajana, l’activitat Compartim un Mural! Per a Victor Natal, d’Assa, el principal objectiu del projecte Compartim un Mural! és oferir un espai lúdic on totes les persones que vulguin participar puguin expresar amb total llibertat, les seves emocions a través de la creació d’una pintura mural col·lectiva sobre el mur del carrer que dona a Via Trajana nº1.

L’activitat que serà conduïda per dos talleristes especialitzades amb la técnica mural i obert a la participació de tothom es basarà en realitzar un mural en grup amb la tècnica de pintura mural, utilitzant com a tema visual, la lliure expressió de sentiments i d’emocions d’ells mateixos. Segons Gregorio Camacho, regidor del barri de Via Trajana, aquest projecte va dirigit a tots el ciutadans, tant als participants com als espectadors. «Amb la intenció de contribuir en la transformació social cap a un món més inclusiu, aquest projecte volem que contribueixi a reduïr les etiquetes socials, l’estigmatització i els prejudicis que recauen sobre determinats col·lectius», apunta l’edil.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure