L’ATM assumirà diferents despeses del tramvia i estalviarà a Sant Adrià 15.800€

22/12/2014 – L’Ajuntament i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han signat un conveni que regula les obligacions de les dues administracions pel que fa a la prestació del servei de transport tramviaire.

L’Ajuntament i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han signat un conveni que regula les obligacions de les dues administracions pel que fa a la prestació del servei de transport tramviaire (circulació, vies públiques afectades, seguretat dels vianants, regulació del trànsit i altres aspectes).

 

Una de les novetats del document és que l’ATM assumirà les despeses de consum d’aigua de reg, de consum d’electricitat i de manteniment de l’enllumenat públic implantat en la plataforma del tramvia. Fins ara no hi havia cap conveni que establís les obligacions de les dues administracions i el cost l’assumia l’Ajuntament.

 

Aquest acord suposarà un estalvi d’uns 15.800 € (cost mitjà anual) per a les arques municipals (10.500 € de despeses d’aigua, 4.000 € de consum d’electricitat  i 1.300 € de manteniment d’enllumenat públic).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure