L’Ateneu Adrianenc ofereix un mes d’abril replet de música clàssica

09/04/2015 – Sant Adrià celebra aquesta primavera un nou cicle de concerts didàctics que té com objectiu difondre i posar a l’abast de tothom la música clàssica. 

Sant Adrià celebra aquesta primavera un nou cicle de concerts didàctics que té com objectiu difondre i posar a l’abast de tothom la música clàssica. Els dijous del mes d’abril es programaran tres concerts, els dos primers de joves artistes, que tindran lloc a l’Ateneu Adrianenc, sempre a les 20.30h.

 

El dia 9, joves concertistes acostaran a músics d’èpoques, estils i gèneres diferents. Amb la flauta, el clarinet, el trombó, la trompeta, el violí, la guitarra i el saxo alt, interpretaran obres de Baermann, Fauré, Haydn i Purcell, entre d’altres. El 16 d’abril, els músics tocaran peces de Telemann, Lully, Beer, Massenet i Dvorak amb el violí, el violoncel, la viola, la trompeta i el clarinet. El darrer dia, el 23, i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el concert es dedicarà a compositors nascuts fora de Catalunya però que es van establir al país en diferents èpoques: Tarragó, Motatu, “Casamoz”, Civilotti, Escobar, Pep Ventura, Oltra i Martínez Valls. Aquesta actuació musical serà un homenatge al Museu d’Història de la Immigració que l’any passat va celebrar el 10è aniversari.

 

Com sempre des de que es va posar en marxa a la tardor del 1998, la iniciativa comptarà amb l’orquestra Amics del Clàssics i amb el seu director, el mestre Joan Palet, que també presentarà aquest cicle de concerts patrocinats per l’empresa TERSA.   

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure