L’Ateneu Adrianenc es queda petit per acollir la presentació de la candidatura socialista

21/04/2015 – A l'acte, encapçalat per l’alcaldable Joan Callau i el primer secretari local, Sito Canga, van participar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i l'eurodiputat Javi López.

L’Ateneu Adrianenc es va quedar petit el passat divendres per acollir la presentació de la candidatura del Partit Socialista de Sant Adrià de Besòs a les eleccions municipals del proper maig. A l'acte, encapçalat per l’alcaldable Joan Callau i el primer secretari local, Sito Canga, van participar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i l'eurodiputat Javi López.

 

Sito Canga, Javi López i Miquel Iceta van elogiar “la valentia” de Callau per assumir la responsabilitat de prendre les regnes de l'Ajuntament en plena crisi econòmica i van reconèixer els seus “valors socialistes, la seva honradesa i la voluntat de seguir treballant pels veïns i veïnes de Sant Adrià”.

 

Abans de començar a desgranar els eixos del seu programa electoral, Joan Callau va presentar tots els membres de la llista electoral, un equip format per dones i homes de diferents edats i perfils professionals, a més de figures independents lligades a l'àmbit associatiu, de la cultura i de l'art adrianenc.

 

Alguns dels objectius del govern socialista son millorar la ciutat, seguir desenvolupant  programes i serveis socials, el foment de l’ocupació a través de la promoció econòmica i l’educació, potenciar l’Escola Municipal Emprenedora, el concurs d’Idees de Negoci, la recuperació de la platja, dels espais públics i incrementar les oportunitats de generar llocs de treball, entre d’altres. Quant a les Tres Xemeneies, Callau explicà que han de servir per millorar Sant Adrià, i que aquest desenvolupament reverteixi en els adrianencs i les adrianenques.

 

També va posar de manifest que l’arribada de la UPC serà un gran impuls per a la ciutat i, en especial, en la investigació, que serà un referent a nivell europeu. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure