L’Ateneu Adrianenc acull un cicle de concerts de primavera

08/05/2014 – El primer concert serà dijous 8 de maig, a les 20.30 h; hi participaran estudiants d’escoles de música i conservatoris d’Esplugues, Tiana, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barcelona i Sant Adrià.

 

Aquesta primavera, la ciutadania de Sant Adrià tindrà l’oportunitat de gaudir de dos programes de Joves Concertistes. Un tipus de concert innovador que és referent tant a dins com a fora de l’Estat espanyol.

 

Aquest any hi participaran estudiants d’escoles de música i conservatoris d’Esplugues, Tiana, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barcelona i Sant Adrià.

 

El primer concert serà dijous 8 de maig, a les 20.30 h. Els joves concertistes tocaran la flauta, el clarinet, el trombó, el violí, la guitarra i el saxo alt, amb obres de Finger, Rieding, Baermann, Tartini, Piovani, Kosma i Gagnebin  d’èpoques, estils i gèneres diferents.

 

El dijous 15 de maig a la mateixa hora tindrà lloc el segon concert. Hi haurà obres de Telemann, Vivaldi, Marcello, Álvarez, Sanz, Saint-Saëns i Zlater-Tcherkine, interpretades amb el violí, el violoncel, la trompeta i la trompa (o dues trompes). Des de música clàssica al pasdoble.

 

Un anys més els concerts estan patrocinats per l’empresa TERSA, es faran a l’Ateneu Adrianenc (c. d’Andreu Vidal 7). L’orquestra, com sempre, Amics dels Clàssics i el director, el mestre Joan Palet.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure