L’Associació Juvenil Barnabitas estrena local a Sant Joan Baptista

26/01/2015 – El nou local arriba acompanyat també de noves sinèrgies i iniciatives, com un punt de trobada jove, un projecte amb el Club de Billar o un servei de préstec d'ordinadors.

Aquest dimecres 28 de gener serà inaugurat el nou local de l’Associació Juvenil Barnabitas, situat al carrer de la Barca 19-21 del barri Sant Joan Baptista.

 

El nou espai s’obra degut a la necessitat d’acollir a infants i joves, especialment en situació de risc, realitzar amb ells un estudi assistit i oferir-los ajuda per realitzar la seva tasca escolar. També es duran a terme activitats amb famílies, teatre i formació, entre d’altres. D’aquesta forma, la utilització serà de gran ajuda per poder donar un servei de suport i comunitari a les famílies més desfavorables del barri.

 

Nous serveis i projectes

 

El nou local arriba acompanyat també de noves sinèrgies i iniciatives. Una de les més innovadores és el projecte conjunt i inclusió que el Club de Billar Sant Adrià i la Federació Catalana de Billar duran a terme amb nens i joves del barri. Un altre nou servei que es durà a terme serà el préstec d'ordinadors a les famílies amb menys recursos, per tal que tothom tingui les mateixes oportunitats que la resta de companys i puguin acabar els deures o treballs a casa.

 

Per últim, destaca la posada en marxa del Punt Jove, un espai lúdic, educatiu i de convivència que adolescents i joves podran aprofitar especialment els caps de setmana.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure