L’Associació Amaziga de Sant Adrià, premi Francesc Candel

23/10/13. El jurat dels X Premis Candel ha atorgat el reconeixement a l’Associació Amaziga CAT-ARIF de Sant Adrià de Besòs. El jurat ha valorat la tasca de cohesió social de l’entitat adrianenca.

23/10/13. Els X Premis Francesc Candel, instituïts per la Fundació Lluís Carulla amb el suport de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, han distingit enguany cinc institucions i entitats del país per la seva tasca en favor de la integració, el civisme i la convivència de les persones immigrades a Catalunya. En aquesta edició del 2013 han estat guardonats l’Associació Amaziga CAT-ARIF de Sant Adrià de Besòs, l’Associació de Suport a les Joves Sudsaharianes del Pla de l’Estany, les Religioses Adoratrius de Barcelona i els consells comarcals de l’Alt Empordà i la Segarra. L’acte de lliurament dels guardons s’ha celebrat al Pati Llimona de Barcelona.

El jurat dels X Premis Candel ha atorgat el reconeixement a l’Associació Amaziga CAT-ARIF de Sant Adrià de Besòs per la valuosa aportació a la comunitat nouvinguda de proximitat mitjançant el programa Llengua i cohesió social. Dut a terme des de l’any 2006, se centra en l’organització de cursos d’aprenentatge de català i en activitats culturals, com sortides guiades a llocs d’interès històric, que contribueixen al reconeixement i la interacció entre la població d’origen rifeny i la resta de comunitats migrades a Sant Adrià de Besòs i el seu entorn. Dut a terme des de l’any 2006, se centra en l’organització de cursos d’aprenentatge de català i en activitats culturals, com sortides guiades a llocs d’interès històric, que contribueixen al reconeixement i la interacció entre la població d’origen rifeny i la resta de comunitats migrades a Sant Adrià de Besòs i el seu entorn.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure