L’assemblea d’ICV-EUiA celebra l’ordenació de l’aparcament que l’equip de govern fa a Sant Joan Baptista

25/10/13. La coalició fa una assemblea oberta on exposa diversos temes de ciutat

25/10/13. La coalició Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Aternativa (ICV-EUiA) ha realitzat una assemblea oberta a la ciutadania per compartir i debatre conjuntament la proposta que realitza Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per canviar diverses línies de bus a Barcelona i que afecten a Sant Adrià. El debat també ha inclòs l’acció del govern municipal i els assistents han celebrat l’ordenació de l’aparcament al barri de Sant Joan Baptista en benefici dels vianants.

Gregorio Camacho ha explicat la proposta que actualment tenen com equip de govern per a les noves línies de bus i l’assemblea ha expressat la preocupació de futur que generen aquests canvis. Primer, per les persones amb mobilitat reduïda que hauran de realitzar transbordaments més continuats per enllaçar amb diverses línies. I d’altra banda, preocupa l’estratègia de futur de TMB d’augment de les freqüències de pas, sobre tot en caps de setmana i nits, i la possibilitat futura de reducció d’altres línies, donat que TMB practica una política de retallades de personal i vehicles que acaben per deteriorar el servei públic de transports.

Per la seva banda, Gregorio Belmonte ha donat a conèixer la decisió de l’equip de govern de Sant Adrià (PSC i ICV-EUiA) de finalitzar amb l’anomalia i permissivitat de l’aparcament de vehicles a les voreres dels carrers transversals del carrer del Carme. Acompanyant aquesta acció s’habilitaran nous espais d’aparcament en el carrer Torrassa i Eduard Maristany -entre avinguda de la Platja i Ramon Viñas-. Les persones assistents han celebrat aquesta ordenació de l’aparcament perquè es prioritza el dret de les persones a utilitzar les voreres i els espais de vianants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure