L’alcalde Callau escull una dona comunicadora com a nou càrrec de confiança

23/7/2013. Es tracta de Roser Garcia Gili i, entre d’altres, va ser cap de l’àrea d’alcaldia de l’Ajuntament entre 1996 i 2000

L’única peça del cartipàs municipal que quedava per comunicar de forma oficial ja ha quedat desvetllada. Es tracta de la persona que, a partir d’ara, farà de càrrec de confiança de l’alcalde Joan Callau (PSC) en substitució d’Enrique García Corredera, que ocupava aquest càrrec amb l’anterior Batlle, Sito Canga. Com García Corredera, que és periodista, la persona que agafa el seu relleu ara fent costat a Callau té a veure també amb el món de la comunicació i es tracta de Roser Garcia Gili.

Com indica al seu perfil professional a la xarxa Linkedin, García és llicenciada en Geografía i Història per la Universitat de Barcelona, tot i que bona part de la seva trajectòria professional ha estat vinculada al món de la comunicació. Així, va ser assessora de comunicació del Delegat del Govern a Catalunya entre els anys 1990 i 1996, així com també cap d’Àrea Alcaldía de l’Ajuntament de Mataró entre 1996 i 2000. Després, i durant deu anys, va ser directora dels serveis informatius d’Onda Rambla Catalunya, de la cadena Punto Ràdio. Després d’un nou pas per la Delegació del Govern a Catalunya entre 2010 i 2012 -ara com a directora de comunicació-, desde llavors ha treballat com a consultora per a l’empresa IP Comunicación.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure