L’Ajuntament signa un conveni amb Schott per donar suport als treballadors

01/09/2014 – El principal objectiu és establir un marc de cooperació per portar a terme diversos programes de suport, formació i acompanyament sociolaboral als treballadors i treballadores de Schott afectats pel tancament de l’empresa.

L’Ajuntament de Sant Adrià va signar, a finals del mes de juliol, un conveni de col·laboració amb Schott Ibérica, Lee Hecht Harrison (LHH) i Adama, el principal objectiu del qual és establir un marc de cooperació per portar a terme diversos programes de suport, formació i acompanyament sociolaboral als treballadors i treballadores de Schott afectats pel tancament de l’empresa. La finalitat és millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones per tal que es puguin inserir en el món laboral el més aviat possible i minimitzar l’impacte personal i familiar.

 

Amb aquesta fita comú la companyia d’origen alemany es compromet a coordinar, supervisar i donar l’assistència necessària per a la realització del projecte de col·laboració en matèria de recerca de feina i suport emocional/motivacional als treballadors afectats. L’entitat ADAMA coordinarà, supervisarà i donarà assistència en matèria de tallers, formació, tutories i entrevistes personalitzades, adreçades  i enfocades a la millora emocional i motivacional de les persones afectades per l’acomiadament. L’empresa LHH, per la seva part, coordinarà, supervisarà i oferirà assistència pel que fa a formació en tècniques de recerca de feina i la prospecció d’oportunitats professionals en el mercat laboral, i un conjunt de recursos i eines dissenyats per facilitar l’accés a una nova alternativa professional.

 

L’Ajuntament cedirà un espai per a les activitats grupals i un altre per a les entrevistes individuals en horari de 9 a 19.30 h, a més dels medis tècnics necessaris. També proporcionarà les ofertes i els cursos municipals que es gestionen des del servei de Promoció Econòmica per tal de possibilitar la inserció dels treballadors afectats pel tancament de Schott.

 

Els quatre signataris es comprometen a aportar les seves capacitats tècniques, recursos humans i materials per desenvolupar i fer el seguiment de les accions d’aquest conveni.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure