L’Ajuntament reposa les tanques de les vies a l’entorn de l’estació de Renfe per evitar que s’aboquin residus

16/05/2014 – L’ espai és propietat de l’empresa ADIF, a qui l’Ajuntament ha demanat des del 2013 en reiterades ocasions la neteja del terreny i la reposició de les tanques originals.

Davant la situació de brutícia de l’espai situat al carrer d’ Eduard Maristany, entre els carrers de Maresme i l’avinguda de la Platja, al costat de la via del tren, l’Ajuntament ha decidit col·locar unes tanques provisionals per impedir que s’hi continuïn abocant residus.

 

L’ espai és propietat de l’empresa ADIF, a qui l’Ajuntament ha demanat des del 2013 en reiterades ocasions la neteja del terreny i la reposició de les tanques originals. Aquestes reixes estan trencades en molts trams, fet que afavoreix els comportaments incívics i la deposició de tota mena d’objectes a la zona.

 

Per prevenir situacions de perill derivades de la degradació d’aquest terreny, com ara incendis provocats per l’acumulació de residus o accidents a les vies perquè la precarietat de les tanques hi facilita l’accés, l’Ajuntament ha instal·lat temporalment unes tanques, a l’espera de que ADIF, responsable del manteniment del terreny, actuï per condicionar-lo.   

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure